Het persoonlijk plan

U loopt rond met een vraag. Misschien maakt u zich zorgen. Of denkt u dat het beter kan in uw leven, of in het leven van uw kind. Maar u weet niet hoe. U weet misschien niet eens goed wat uw vraag of probleem eigenlijk is. Of u vindt het lastig om dat onder woorden te brengen.

Het invullen van het Persoonlijk Plan-formulier kan u helpen. Dit formulier is speciaal gemaakt om uw vraag helder te krijgen. Het zet u aan het denken en geeft duidelijkheid. Bijvoorbeeld over werk, opleiding, gezondheid, wonen, uw kind(eren), geldzaken of andere dingen uit uw dagelijks leven. Iedereen kan het Persoonlijk Plan gebruiken. Het invullen ervan is ook een goede voorbereiding voor een gesprek met de gemeente.

Invullen van het Persoonlijk Plan

U kunt het Persoonlijk Plan zelf invullen, of samen met iemand anders. In het formulier worden allerlei vragen aan u gesteld. U kunt hier rustig over nadenken en dingen over opschrijven.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het Persoonlijk Plan?

Vraag een familielid, vriend of bekende om met u mee te denken. U kunt ook contact opnemen met een cliĆ«ntondersteuner. Deze staat naast u en denkt mee over wat u nodig heeft. Een cliĆ«ntondersteuner kan ook helpen bij het invullen van het Persoonlijk Plan. Deze hulp is gratis. Kijk voor meer informatie bij CliĆ«ntondersteuning

Formulier Mijn persoonlijk plan