30 dagen gezonder; welke uitdaging ga jij aan? (01-02-2018)

In de maand maart gaan honderden mensen in de regio Gooi en Vechtstreek de uitdaging aan om gezonder te leven. Jong en oud; collega’s en sportteams; gezinnen en vriendengroepen. Welke uitdaging? Die kiest iedereen zelf! Doe je ook mee? Meld je direct aan. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen met anderen.

Gezonder leven

Bij ‘gezonder leven’ denken veel mensen aan anders eten of drinken, of meer bewegen. Maar gezonder leven is veel meer dan dat! Welke gewoonte wil jij doorbreken? Kies of bedenk een eigen uitdaging die bij jou past. Bijvoorbeeld 30 dagen een half uur wandelen, hardlopen, water drinken, op tijd naar bed, complimenten geven, geen suiker in de koffie of thee, minder op sociale media of een andere uitdaging.

‘30 dagen gezonder’ is een initiatief van GGD Gooi en Vechtstreek, samen met vier GGD’en uit Noord-Holland en Flevoland. 

Meer informatie en aanmelden 

Je kunt je tot 1 maart aanmelden via de website van 30 dagen gezonder. Je ontvangt dan een startpakket. Tijdens de actie krijg je tips en adviezen om het vol te houden. Doe mee en volg de actie op ook op Facebook