Bibliotheek helpt bij invullen belastingaangifte (13-02-2019)

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum werkt met Versa Welzijn Huizen en de BasBEL samen op het gebied van belastingaangiftes.

Hulp nodig bij invullen?

Versa Welzijn en BasBEL zijn bekend met het invullen van belastingaangiftes voor klanten. Ook dit jaar hebben zij extra tijd en mankracht vrij gemaakt om ook aangiftes in de bibliotheek in te vullen, speciaal voor  inwoners uit Huizen Laren en Blaricum.

BasBEL

De BasBEL helpt senioren (boven de 50 jaar) die woonachtig zijn in Blaricum of Laren. De kosten voor de belastinghulp zijn € 25,-. Voor dit bedrag is men tevens een jaar lid van de seniorenvereniging BasBEL.

Versa Welzijn

Versa Welzijn Huizen helpt senioren met een inkomen tot 36.000,- euro per jaar die woonachtig zijn in Huizen. De belastingdeskundigen van Versa Welzijn Huizen vragen een tarief variërend tussen  €10,- en € 25,- , afhankelijk van het inkomen.

DigiD

Het meenemen van een DigiD is vereist, dit kan ook via machtiging. Als men niet weet hoe een machtiging voor een DigiD aan te vragen, dan kunnen Versa Welzijn Huizen en de BasBEL hierbij helpen.

Aanmelden

Op verschillende data in maart en april kan men terecht in de bibliotheek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.  Aanmelden kan in de bibliotheek van Huizen (Plein 2000, 1) of telefonisch via (035) 525 74 10.

Informatiebijeenkomsten

Wil je de aangifte zelf doen maar heb je nog vragen? Neem dan een kijkje bij de informatiebijeenkomsten in de bibliotheek in Huizen (op Plein 2000, 1). Een zeer ervaren belastingconsulent neemt met u de digitale belastingaangifte door. Deze informatiebijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. 

5 maart Toeslagen 14:00 - 15:30 uur Aanmelden bijeenkomst toeslagen
13 maart Introductie 10:30 - 12:00 uur Aanmelden bijeenkomst introductie
25 maart Verdieping 19:00 - 20:30 uur Aanmelden bijeenkomst verdieping

Meer informatie?

Neem contact op met Elise Walet via (035) 525 74 10 of ewalet@bibliotheekhlb.nl