Dag van de Mantelzorg (16-10-2018)

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Uit waardering voor de mantelzorgers willen de HBEL gemeenten u in de week van 10 november welkom heten bij één van de ontspannende activiteiten in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Deelname is gratis.

Programma en aanmelden

Op donderdagavond 8 november is er een wijnproeverij met bijpassende hapjes bij Siersma Wijnadvies in Huizen.

Op vrijdagmiddag  9 november worden de volgende activiteiten aangeboden:

  • film met drankje en hapje in het Brinkhuis in Laren
  • een creatieve workshop in de Blaercom in Blaricum.
  • een high tea bij Café Staal.

Op zaterdag 10 november kunt u in De Lis in Huizen gebruik maken van een ontspannende massage en persoonlijke aandacht. Ontvangst met een drankje, daarna keuze uit een hand-, voet- of rugmassage.

Kijk voor het definitieve programma en wijze van aanmelding op de website van Versa Welzijn.

Gezelschap en vervoer

Wilt u gebruik maken van een vrijwilliger die een paar uur uw kennis/familielid gezelschap houdt of iemand die u naar een van de activiteiten brengt en weer ophaalt? Neem dan contact op met Vrijwillige Thuishulp via het telefoonnummer (035) 524 14 14 (op werkdagen van 9.30 tot 12.30 uur), of mail naar: thuishulp@vchuizen.nl