Iets betekenen voor een ander? Kijk eens bij vacatures voor vrijwilligerswerk! (01-04-2019)

Vrijwilligerswerk is een waardevolle en dankbare manier om iets te betekenen voor iemand anders. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk aan helpen bij de scouting, administratief werk verrichten voor een kleine organisatie, bij een ouder iemand op de koffie gaan of op pad gaan met iemand die nog niet heel lang in Nederland woont.

Het kan alle kanten op. Ook zijn er korte klussen te doen. Er zit vast wel iets bij wat bij u past. Het is ook een mooie manier om werkervaring op te doen.

Versa Vrijwilligerscentrale beschikt over meer dan 400 vacatures in de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Het aanbod is groot en gevarieerd: werken met hoofd of handen, binnen of buiten, alleen of samen, voor vast of af en toe.

Op de website huizenvoorelkaar.nl is een overzicht van ‘vraag & aanbod’ te vinden voor vrijwilligers in Huizen. Hier kunt u zelf plaatsen wat u leuk vindt om te doen en hoeveel tijd u heeft. Dan vindt u vast snel een mooie match! Als u vragen heeft over vrijwilligerswerk, dan kunt u altijd terecht bij de Vrijwilligerscentrale Huizen of bij Versa Vrijwilligerscentrale.

Heeft u een uitkering? Breng dan altijd de uitkeringsinstantie op de hoogte van uw vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld via het toestemmingsformulier van het UWV.